Over ons

Cornelisse Banket

Begin jaren '60 werd het bedrijf, dat nu bekend staat als Cornelisse Banket, opgericht door de familie Cornelisse. Waar ze begonnen met het leveren van 160 soorten kwaliteitskoek en banket aan supermarkten en kruideniers, onder de naam Banket Gilde. Beste Bakker is destijds als banket merk toegevoegd waardoor het assortiment opgelopen is tot 200 soorten kwaliteits koek en banket. Welke we tot dit moment nog dagelijks uitleveren aan onze trouwe klanten. Er is dus voldoende aanbod om de winkelschappen en broodafdeling aantrekkelijk te vullen. Het is een hardwerkend familiebedrijf wat door het nauwe contact met klant, collega's en het ondernemerswereldje zich voortzet.

Margemaker LIDA

In 2008 maakte we een nieuwe stap met het bedrijf. Zo werd de naam L.I.D.A. Margemaker toegevoegd aan het familiebedrijf gevestigd in de mooie Bollenstreek in Lisse. Dat Partijhandel een succes is in de markt, blijkt wel daar de klant ons wekelijks weet te vinden voor een bestelling, om zo hun marges te verhogen. We leveren met eigen vrachtauto's door heel Nederland en ook verkoop richting Buitenland is geen uitzondering meer.

Ons bedrijf bestaat uit 11 medewerkers, zowel full- als partime en waar de directie nog steeds op de werkvloer voorop loopt en het familiebedrijf uitstraalt. Ons verkoopteam is altijd bereikbaar voor advies en via de website is ons interessante huidige aanbod te vinden. De interactie via bezoek, mailing of telefonisch tussen de klant is altijd belangrijk voor ons, om het succes voor de in- en verkoop voor beide te bewaken. Binnen de Partijhandel zijn we al een aardig begrip voor fabrikant en klant. Waar u betere marges wil behouden en aantrekkelijke prijzen voor de consument wilt bieden, neem een bezoek op de website voor ons scherp geprijsde assortiment.

Het Team

Jolanda Cornelisse
Jos Huijboom
De Ondernemers

Jos Huijboom
Vertegenwoordiger & Inkoper koek, banket en overstock
André Alders
Vertegenwoordiger & Inkoper partijen en overstock

Onze merken

 

Banket Gilde

Banket Gilde, is in de begin jaren ’80 ontstaan, destijds begonnen met het leveren van ongeveer 160 soorten luxe koek, kleine koek, wafels en cakes aan supermarkten en kruideniers. Al jarenlang werken wij succesvol met onze formule van vertegenwoordigers die de schappen nalopen en de bestellingen verzorgen. Onze voorverpakte koeken van het merk Banket Gilde zijn ambachtelijk gemaakt in de door ons geselecteerde bakkerijen. Enkele voorbeelden uit ons brede assortiment zijn de geheel bekende Spritsen, Roomboter Koeken, Stroopwafels, Mergpijpen en nog veel meer.

Wilt u informatie over onze producten kijk dan op: banketgildegroep.nl

Beste Bakker

Beste Bakker, is al jaren onze naam voor de hoogwaardige en ambachtelijke kwaliteit banket koek in Toefzakken met luxe uitstraling. Door de sluitclip zijn de zakken goed hersluitbaar en blijft het lekker vers. Deze Toefzakken vindt u bij supermarkten op de koektafel bij de broodafdeling, maar ook bij benzinestations, sportverenigingen, winkels in verzorgingshuizen, campings en scholen. Enkele voorbeelden van onze luxe lekkernijen zijn: Reuze Mergpijpen, Glacé koeken, Reuze Bokkenpoten, diverse soorten Taarten en de Roomboter Super Gevulde Koeken.

LIDA Margemaker

Lage Inkoop Dagelijks Aanbod, onder deze naam verkopen we zeer scherp ingekochte margerijke producten aan onze klanten. In diverse productgroepen heeft onze handel zich bewezen, denk aan frisdranken, suikerwerk, chocolade, chips en zoutjes maar ook in non-food kunnen we u voorzien in afwisselende artikelen. Onze slaapkussens en werksokken zijn een begrip voor de supermarkten geworden.
Bent u op zoek naar meer marge en leuke( A-)merken afwisselend met nieuwe aanbiedingen? Dan bent u bij ons op juiste adres!

Webshop

Wilt u direct onze producten bestellen? Dit kan via onze webshop, hier kunt u zowel de Cornelisse Banket als Margemaker LIDA producten vinden en bestellen.